Slobodni Univerzalni Duh je
učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem 
       za čoveka, prirodu i životinje

Pozovite nas na Tel: 025/421-462, 
Mob: 064/044-18-02, 069/751-192  
Posetite nas: ul.Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Duhovne knjige za učenje i dostizanje
etičko moralnih  vrednosti

Letnji popust u Gabriele izdavačkoj kući Reč tokom juna 2017

Poštovani čitaoci i ljubitelji knjiga Gabriele izdavačke kuće Reč, akcija od 20% popusta na izdanja Gabriele izdavačke kuće Reč nastavlja se i u junu mesecu i traje od 01.06 do 30.06.2017! Tokom juna meseca na popustu su sva izdanja na temu Božje proroštvo i to sledeća izdanja:

  1. Knjiga Od Avrama do Gabriele
  2. Knjiga Ovo je Moja Reč Alfa i Omega, Jevanđelje Isusovo
  3. Knjiga Velika kosmička učenja ISUSA iz Nazareta
  4. Knjiga Božje proroštvo i prirodne nauke - je li sve duh?

Iz istorijske prošlosti znamo da je Bog, Večni, nama ljudima uvek slao proroke, preko kojih je On ne samo opominjao, već i intenzivno ukazivao na put kojim treba ići, onda kada narod previše podivlja, što se izražava u najnižim ekscesima i ekstazama ljudskog ega i kroz grubo kršenje osnovnih principa božanskog Reda, i tako uvodio u presudne preokrete u istoriji čovečanstva. 

Kada pogledamo naš današnji svet i analiziramo dnevna zbivanja i događaje, onda je očigledno zašto je Bog poslao proroka u ovo vreme, preko koga se On objavljuje. Budni čovek prepoznaje da smo usred moćnog preokreta života na Zemlji, promene, kakve nikad nije bilo u celokupnoj istoriji čovečanstva. U našem vremenu, doživljavamo početke i dogadjanje onoga što je slikovito izloženo u Jovanovom Otkrovenju. 

Preovladavaju katastrofe, kako u svetu tako i one koje polaze od Zemlje. Ljudi su u velikoj meri razorili Zemlju kao i njen zaštitni omotač, atmosferu. Stratosfera se otvara sve više i više. Uticaji koji dolaze iz kosmosa pogađaju nas ljude na različite načine. 

Upravo u ovo vreme, u kome se pokazuje veliki slom, Bog je opet poslao proroka sa zadatkom da čovečanstvu kaže: JA SAM prisutan, JA SAM tu, i u najteže vreme. Ali Bog ne prisiljava nikoga da Ga sluša. Bog daje preko proroka, i onaj koji prihvati i primi Njegove reči, dakle, onaj koji ih ostvaruje u svom svakodnevnom životu, taj će iskusiti Boga u srcu. 

Saznajte detaljnije o učenju Isusa iz Nazareta, najvećeg od svih proroka, o Božjem proroštvu objavljenom u brojnim knjigama datim preko Gabriele, aktuelne Božje proročice za današnje vreme! 

Poštovani čitaoci i ljubitelji knjiga Gabriele izdavačke kuće Reč, u toku je Letnje sniženje svih izdanja Gabriele izdavačke kuće Reč na temu Božjeg proroštva koje je traje sve do 30.06.2017! 

Posetite našu knjižaru-biblioteku-čitaonicu Multimedijalni centar Reč u ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h prelistajte, pročitajte, poslušajte sve knjige, CD-ove ili DVD-je koji Vas interesuju i iskoristite Prolećni popust od 20% Pogledajte Cenovnik naših izdanja


Iskoristite junski popust od 20% koji traje od 01.06. do 30.06.2017.
i naručite naša izdanja na neki od sledećih načina: 

Telefoni: 064/044-18-02 i 025/421-462
E mail: kontakt@rec.co.rs
Web: Online naručivanje
Preko naše knjižare-biblioteke-čitaonice Multimedijalni centar Reč u
ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h

Srdačan pozdrav,
Vaš tim Gabriele Izdavačke kuće Reč