Pozovite nas na telefone: 
066/5000-808, 064/044-1802   
Posetite nas: ul. Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Čitajte knjigu – Velika kosmička učenja ISUSA is Nazareta

Čitajte knjigu - Velika kosmička učenja ISUSA is NazaretaOni koji su probudjeni u Duhu Božjem vide one neprobudjene. Oni ih kao takve doživljavaju u njihovom ponašanju, u njihovom mišljenju i govorenju. I pokušavaju da im pomognu ukoliko to ovi žele.  Oni koji su probudjeni u Duhu poznaju one neprobudjene, razumeju ih i bice im od pomoci onoliko koliko je to dobro za njihovu dušu.

Oni pak koji nisu probudjeni ne prepoznaju one; za njih su oni cesto ili šarlatani, ili umišljeni mudraci, ili ih pak uvrštavaju u onu svest koja odgovara bicu neprobudenih.

Oni neprobudjeni koji se orjentišu samo prema materiji, u duhovno probuženome, u božanskome, vide ili remetoca mira, ili osobenjaka koga nisu u stanju da shvate.

Oni koji svakodnevno žive zajedno sa nekim ko je probuden, gledaju samo na coveka i ne shvataju šta iz njega zraci. Kad neprobudeni želi da uci i vodi neprobudenog, onda oboica ostanu neprobudeni, jer govore samo prazne, šuplje reci, u kojima ne plamti vatra ljubavi koja ih osvetljava i cini vidljivim.Oboica su slepci koji ce upasti u jamu.

Zato budite budni i molite se i neka vaše reci budu ispunjene svetlošcu, neka postanu božanske, da biste živeli u Meni, Hristu, i da biste bili jedno sa Mnom, sa Hristom; jer Vecni Me je poslao ljudima da im objavljujem i donosim svetlost i blagoslov.


Opis i sadržaj knjige>>

Katalog