Pozovite nas na telefone: 
066/5000-808, 064/044-1802   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Isporuka i povratIsporuka

1. Obična pošta

Svaka narudžbina koja se primi radnim danom od 9h-19h odnosno subotom od 10h-14h i potvrdi telefonskim putem obradjuje se i šalje istog ili najkasnije narednog dana. Iznos knjige i PTT troškovi se plaćaju pouzećem a narudžbina stiže najkasnije za 7 dana.

2. Brza pošta

Svaka porudžbina koja se primi radnim danom od 9h-19h odnosno subotom od 10h-14h i potvrdi telefonskim putem obradjuje se i šalje istog ili najkasnije narednog dana. Iznos knjige i PTT troškovi se plaćaju pouzećem i ovakva usluga je skuplja od slanja običnom poštom a narudžbina stiže za 1 dan.

Povrat

Vaše zadovoljstvo za nas je najvažnije. Zato Vi možete u roku od 14 dana vratiti sve artikle kupljene od nas i mi ćemo izvršiti povrat Vašeg novca, s pretpostavkom da su proizvodi još uvek nekorišćeni. Prema zakonu Vi imate pravo povući svoju narudžbinu u roku od 2 nedelje od primanja robe.

U slučaju da želite vratiti medije koje je moguće kopirati, kao što su CD-ovi, VHS kasete, audio kasete, DVD-i ili slični proizvodi, molimo za Vaše razumevanje što možemo primiti natrag samo one proizvode čiji je omot od plastične folije ili pečat nedirnut.

Molimo Vas da nam osigurate podatke o Vašoj banci kako bismo mogli izvršiti povrat novca za vraćenu robu. Ako još niste platili Vaš račun, povrat robe dovoljan je za poravnanje računa.

Dodatno na vrednost robe, takođe ćemo izvršiti povrat poštanskih troškova ako Vam se isporuči oštećena roba.
Kada vraćate proizvode koji su bili zaštićeni plastičnom folijom ili pečatom, zadržavamo pravo da naplatimo prikladne troškove za korištenje proizvoda.

Hvala na poverenju,

Vaša,
Gabriele Izdavačka kuća Reč

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
Ime:
E-mail:
Email Marketing by TrafficWave.net
Katalog