Pozovite nas na telefone: 
Mob: 069/751-192, 064/044-18-02   
Posetite nas: ul. Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Vegetarijanska - veganska ishrana

Vegetarijanska i veganska ishranaVegetarijanska - veganska ishrana
-----------------------------------------------

Sve više naučnih istraživanja potvrđuju zdravstvene prednosti vegetarijanske i veganske ishrane. Činjenice navedene ovde mogu da pomognu ljudima koji žele da postanu vegetarijanci/vegani i daju smernice o tome kako da se dobro i zdravo živi kao vegetarijanac. Knjiga daje dodatne argumente onima koji drže nepopravljivo do zastarelih ideja da je potrošnja mesa i ribe neophodna za naše zdravlje i pravilnu ishranu. Takodje pokazuje da je potpuna vegetarijanska ishrana najbolji način života uopšte i da potrošnja mesa ima niz negativnih posledica - za naše zdravlje, uništavanje naše životne sredine, glad u svetu, okrutnosti prema ljudima i životinjama, ravnodušnost na bedu drugih, na pad vrednosti našeg društva širom sveta ...

Srpsko-engleski Italijanski vegetarijanski kuvarIdealna kombinacija za zdravu i ukusnu kuhinju. Italijanski televizijski kuvar, Klaudio Panoco, predstavlja Vam u svojoj prvoj knjizi najinteresantnije momente iz TV emisija ove izuzetne italijansko - vegetarijanske kuhinje, kao što su predivna predjela i veliki broj jela od povrća u mnogim varijacijama, ukusne antipasti, sveže domaće testenine i deserti ... Knjiga predstavlja mnogo više od zbirke recepata: Ona Vas vodi na pravo kulinarsko putovanje kroz Italijansku kuhinju, sa puno saveta i informacija! "Tutti tavola e Buon appetito!"

OPŠIRNIJE..

  Cena:

cena 1150 din.

Naručite odmah
Katalog

E-mail novosti prijava


Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u Internet knjižari Reč.Ime:
E-mail:


Email Marketing by TrafficWave.net