Pozovite nas na Tel:  
Mob: 064/044-18-02, 069/751-192  
Posetite nas: ul.Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Poštovani posetioci dobro došli na stranicu za prijavu na Mailing Listu za duhovno školovanje Unutarnjeg puta u kosmičku svest na stupnju REDA . Kao naš registrovani čitalac primaćete besplatno seriju e-mail poruka preko kojih ćete moći da pratite u nizu duhovnih lekcija i vežbi školovanje Unutarnji put u kosmičku svest na stupnju REDA i da saznate sve o časovima koje ste propustili. Takođe, tokom ovog kursa saznaćete iz kojih knjiga možete da pratite ovo školovanje.

Pratite duhovno školovanje Unutarnjeg puta u kosmičku svest na stupnju REDAMi Vam želimo duhovni uspeh i pozivamo Vas da nam se pridružite na putu u naše unutarnje u ljubavi i zahvalnosti prema Bogu u Hristu, koji nam je poklonio ovaj neposredni put ka srcu Božjem, našem večnom Ocu.

Na prvom stepenu Unutarnjeg puta, na Stepenu Reda, učimo se kako da:

  • dovodimo u red svoje misli,
  • obuzdavamo govor,
  • oplemenjujemo čula i usmeravamo ih u unutarnje.
  • Ovde glasi pravilo: Prepoznaj samog sebe!
  • Potrebno je prepoznati i savladati sve slabosti, sklonosti, navezanosti, mišljenja i predstave – tako što ih predamo Hristu i prepoznato negativno više ne ponavljamo.

Unesite Vaše ime i Vašu najbolju e-mail adresu koju redovno otvarate u formular ispod i kliknite dugme Prijava na newsletter: 

Vaše Ime:
Vaš E-mail:
Email Marketing by TrafficWave.net