Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Izvod iz knjige Ovo je Moja Reč

Izvod iz knjige Ovo je Moja Reč

  Cena:

Naručite odmah

 

Izvod iz knjige Ovo je Moja Reč

Ova knjižica nije samostalno izdanje, već služi kao vodič – ona čitaoca uvodi u jedno jedinstveno delo, u knjigu kakve do sada nije bilo: moćno delo Hristovog otkrivenja ‘Ovo je Moja Reč’.  Hrist, Sin Božji, koji je u Isusu iz Nazareta živeo i učio na Zemlji, ponovo govori nama ljudima preko usta proroka. On Sam nam tumači kako je kao Isus uistinu živeo, šta je poučavao i kako je postupao – i više od toga.  Ovi izvodi iz teksta čitaocu daju mogućnost da upozna opširno delo ‘Ovo je Moja Reč’.

Jevanđelje Isusovo

U ovoj brošurici nalaze se izvodi iz Isusovog Jevanđelja „Ovo je Moja Reč“. U njoj možete naći detalje iz Isusovog zemaljskog života, detalje iz učenja Isusa, Hrista, opis Hristovog spasiteljskog dela, o prahrišćanstvu pre 2000 g., i odlomke o tome ko je bio Isus i ko je Hrist.

Isus nikad nije bio oženjen

„Nisam nikad bio oženjen… Venčanje je, međutim, zavet vernosti s bližnjim pred Bogom, kojim dvoje ljudi odlučuju da da ostvaruju božanske zakone i da zajedno vode čist i Bogom ispunjen život… Kao Isus, to jest kao Sin čovečiji, morao sam doživeti i ovo iskustvo povezanosti sa ženskim rodom, kako bi ga razumeo i mogao mu pomoći. Kao Isusu iz Nazareta negovao sam duboku i čistu povezanost sa ovom ženom koja je Mome biću bila veoma bliska..“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja