Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Čitajte knjigu – PUT ka Kosmičkoj svesti – sreća sloboda i mir knjiga 1

 

Put ka Kosmičkoj svesti knjiga 1Put u kosmičku svest „ Put  ka kosmičkoj svesti“ – cilj koji stvarno mnogo obećava. Postoji li zaista tako nešto? A ako postoji – ko nam ga može pokazati?

Pokazati nam ga može samo onaj koji je tim putem i sam išao, i koji živi u toj svesti. Upravo stoga što će najvećem broju nas na prvi pogled izgledati  neverovatno da je tako nešto moguće. Gabriele nam u ovoj maloj brošuri objašnjava ponajpre neke etape svog sopstvenog puta koji ju je vodio ka ovoj svesti. Ona nam omogućuje da steknemo uvid u neke od koraka  koje je ona sama činila na tom putu – i mi potom naslućujemo da ni za nju, koju je Bog, Otac svih nas, pozvao da bude Njegova Proročica i izaslanica za ovo vreme, put ka kosmičkoj svesti nema ničeg zajedničkog  sa nekakvim iznenadnim „doživljajem prosvetljenja.“ To je, naprotiv, put, spoznaje, put samospoznavanja koji je otvoren svakom čoveku koji postojanim korakom i budnog srca želi da u svakodnevici ide njime, ali i koji podrazumeva iskreni rad na sebi samome.

Gabriele je išla i ide tim putem ispred nas i ona nam – u drugom delu ove brošure – objašnjava zašto je svakome od nas moguće da isto tako dostigne tu kosmičku svest: zato što je ova već prisutna u svakome od nas! To dakle nije nešto izvan nas, za čim mi takoreći moramo juriti, ulažući veliki napor, onako kako obično jurimo za spoljnim iluzijama sreće ovoga sveta.

Mi smo, dakle, svi posednici jednog blaga koje treba iskopati. Gabriele, koja živi u Kosmičkoj svesti, nam i u ovoj brošuri – kao i u brojnim drugim knjigama koje potiču iz njenog pera – daje dragocena uputstva, gde i kako možemo početi sa samoanalizom i eventualnim promenama svog ponašanja koje sa tim blagom  stoji u naročitoj vezi: a i onaj ko je u posedu tačne karte blaga  moraće i sam da uzme lopatu  da bi to blago iskopao. Gabriele nam je dokazala da kosmička svest zaista postoji i da može biti dostignuta – putem ka Kosmičkoj svesti može ići jedino svako sam.

Vaša Izdavačka kuća Gabriele Reč

Opis i sadržaj knjige >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja