Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Čitajte knjigu – Reinkarnacija

ReinkarnacijaNi jedna duša ne ide u inkarnaciju bez razjašnjenja; svaka duša se poucava pre inkarnacije. Takozvani andeli uciteji upozorava dušu na ono što joj predstoji za vreme njenog bitisanja na Zemlji. Ona je upucena i u odnose duhovnih zakonitosti, koji važe za materiju, na primer u Zakonu uzroka i posledice.

Mnogim dušama se savetuje da ne idu u sledecu inkarnaciju; to se dogada tada kada Andeo ucitelj spozna, na osnovu duševnog sklopa duše, da inkarnacija u tom trenutku može da ima za posledicu još vece opterecenje duše.

Nekima se savetuje inkarnacija; tada, naime, kada duša pokazuje odredenistepen zrelosti i voljna je da se kroz utelovljenje još brže razvija, i tako bliže dode Bogu, i na taj nacin svom pravom vecnom bicu.

Svakoj duši je, medutim, data slobodna volja. Ukoliko jedna duša želi da ide u inkarnaciju, onda ona to može, pod uslovom, da postoji odredeni položaj zvezda i da bude privucena od slicnog sklopa buduce majke – otac igra, takode, odredenu ulogu.

Duše se mogu razvijati dalje i u cistilištima. Andeli-ucitelji vode ih individualno. S obzirom da je duša u onostranim predelima izgubila osecaj za prostor i vreme, mogu da produ stotine i hiljade godina, dok ne dode do saznanja i ne usmeri se ka razvoju naviše – još jedan razlog, zbog koga može razvoj na Zemlji da ide mnogo brže nego u cistilištima.

Opis i sadržaj knjige>>

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja