Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Čitajte knjigu – Uzrok i nastanak svih bolesti – Ono što čovek seje to će i žeti

 

Uz novo izdanje

Hrist, Gospod, Spasitelj čovečanstva je preko Gabriele, Proročice Božje u ovom moćnom vremenu preokreta u kojem se nalazimo, dao ovu fundamentalnu Objavu godine 1986 – dakle u jednom vremenu kada je priroda na Zemlji bila još u velikoj meri zdrava, tako da su mogla biti data uputstva koja se odnose na vodu, sunčevu svetlost i na delovanje prirodnih sredstava za lečenje koja pospešuju zdravlje. U brojnim Objavama, od kojih su neke dâte čovečanstvu još pre trideset godina – a i sasvim posebno u ovoj Objavi koja je pred nama – u Objavi «Uzrok i nastanak svih bolesti», Hristov Božji Duh je neprestano, uverljivo i snažno upozoravao na opasnosti koje prete svetu ukoliko se čovečanstvo ne preobrati. Pravovremeno i potpuno novo orijentisanje, duhovnim usmeravanjem u mišljenju i životu ljudi i ostvarivanjem božanskih Zapovesti, bilo bi podiglo vibraciju planete Zemlje; čovečanstvo bi bilo dospelo u harmoniju sa visokom snagom života koja održava i ka evoluciji vodi i našu planetu i sve što je u njoj i na njoj.

Bog za Zemlju i za svako od njene ljudske dece nije hteo razaranje i uništavanje, patnju, nevolje i užas, već evoluciju. Ali čovečanstvo se nije obaziralo na Njegove opomene i Njegova upozorenja. U meduvremenu je nastupilo ono što nam je Gospod pre toliko godina – i u ovoj Objavi koja se nalazi pred nama – predočio, da bi nas opomenuo. Priroda je nepopravljivo uništena; sve veći broj prirodnih katastrofa najavljuje zlo; svet i čovečanstvo se nalaze pred slomom. Zbog oneščišćenja Zemlje, Hristova upozorenja koja se odnose na primanje snage za izlečenje i životne snage iz prirode, se sada više ne mogu primenjivati na ovaj način. Ali, svet materijalizma i sebičnih težnji će proći – tako je objavljeno i tako će se dogoditi. Jedna temeljna promena širom sveta, do sada nevidenih razmera, krči sebi put. Iz pepela ljudskoga «ja» i iz bujica negativne energije koju je čovek stvorio nepoštovanjem Božjih Zapovesti izrasti će jedno duhovno orijentisano doba, jedno novo čovečanstvo koje ostvaruje zapovesti Neba. Posle haosa i razaranja, koji su posledice uzroka koje je čovečanstvo stvaralo tokom hiljada godina, na očišćenoj Zemlji će se u celom svetu raširiti Carstvo Mira Isusa Hrista.

Ono što je izgradeno u Duhu Božjem, ugledanjem na Nazarećanina, ostvarivanjem Zakona Božjeg, dakle ono što je nastalo po volji Božjoj, imaće značaj i u dolazećem vremenu svetlosti. To važi i za ovu veliku Hristovu Objavu iz godine 1986 koja se nalazi ovde pred vama.

Na novoj, svetloj Zemlji biće opet onako kako je prvobitno i bilo. Priroda će biti zdrava, a zdravi će biti i ljudi. Tada će postati očigledno obilje kojim se Bog – preko prirode – brine za nas, Svoju decu u zemaljskoj odeći. Ova knjiga će tada biti istorijsko delo.

Hristovi prijatelji u Univerzalnom životu.
Altfeld, u martu 2006

Opis i sadržaj knjige>>

 

Čitajte knjigu - Uzrok i nastanak svih bolesti - Ono što čovek seje to će i žeti

 

 

 

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja