Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Dodji do PRA-SVETLA u sebi Red 1-5 – CD komplet

Dodji do PRA-SVETLA u sebi Red 1-5 - CD komplet

  • Izdavač: Radio Santec
  • Format: Klasični audio CD, WAV
  • Trajanje: 70 min.

  Cena:

cena 750 din.

Naručite odmah

Sadržaj CD-a

Dođi do PRA-SVETLA u sebi
Pružanje ruke Božje

Bog, naš večni Otac, preko Gabrijele, svoje Proročice i izaslanice pruža nam moćnu ruku, put školovanja na kojem mi ljudi – ciljanim oslovljavanjem alspekata Apsolutnog zakona u sebi – možemo brže proširiti svoju svest kako bismo došli bliže Bogu i postigli viši kvalitet života.

U prvom delu učimo – Apsolutni zakon, PRA-SVETLO je naša duhovna baština koja u najvećoj dubini naše duše čeka da je ponovo otkrijemo.

U drugom nastavku puta intenzivnog školovanja sve više se trudimo da primenjujemo Red zakona, i što ustrajnije pravimo red u svojoj okolini, a i u svojoj naravi, time više postajemo slobodniji.

Treći deo ovog niza školovanja daje nam priliku da postanemo svesni jednoga novog, do sada nepoznatog područja našeg života – sadržaja naših misli. Što se češće povezujemo sa prasnagom u sebi tkao da oslovljavamo apsolutni potencijal prasnage u sebi samima, to se češće javlja seizmograf koji nam u danu – svejedno što nam on donosi – pokazuje što bismo danas trebali odlučiti ili ostvariti.

U četvrtom delu slušamo sledeći korak prema Božjoj ljubavi i ljubavi prema bližnjemu. To je čišćenje naših reči.

Peti deo – Božanskome delu stvaranja čovek ne udovoljava samo time što preincip božanskoga Svemirskoga Reda primenjuje na rad u svojoj svakodnevnici, već tako što se usmerava na Božje delo koje j eljubav prema Bogu i prema bližnjem kako na radnom mestu, tkao i u ljubavi za sve ljude, sva živa bića i sve životne oblike koje nosi Majka Zemlja.

Red 1 – 5  
Govori Gabriele

 

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja