Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

DVD emisije

DVD emisije
————————————————-
U ovim DVD emisijama/serijalima možete saznati više o uzrocima bolesti, kako naše ljudske misli i postupci utiču na ekološki sistem i magnetna polja Zemlje, i deluju na promenu klime i nastanak zaraznih bolesti i epidemija.

Serijal Setva i žetva (2)

DVD Serijal Setva i žetvaLekarska tema: Vaša bolest – koji je uzrok?

Pre skoro 20 godina Duh Božji objavio je, između ostalog, u svom veličanstvenom delu „Uzrok i nastanak svih bolesti“ mnoge pojedinosti o zdravlju i bolestima. Napredak nauke, posebno u oblasti biohemije i istraživanja mozga, potvrđuje sada u punom opsegu upozorenja i objašnjenja Božjeg Duha. Čovek je „telo misli“, dakle izraz onoga što misli i oseća. Te veze i odnosi, ali i delavanje naših postupaka na ekološki sistem i magnetna polja Zemlje, na promenu klime i nastanak zaraznih bolesti i epidemija, i još mnogo šta drugo, jeste sadržaj ove serije emisija.

Pogledaj izdanja..

DVD Meditacija Oče naš

 

Oče naš DVD MeditacijaDVD Meditacija „Očenaš“ – Meditativno razmatranje i meditativna molitva. Slikovno razmatranje uz „Očenaš“ sa slikama iz prirode – za duboko razumevanje ove zaista sveobuhvatne molitve, koja uključuje sve životne oblike. Dato od Gabriele, proročice i izaslanice Božje za naše vreme.

OPŠIRNIJE…

 

Cena:

cena 600 din.

Naručite odmah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja