Celovito isceljenje

Celovito isceljenje 
—————————————————-
Knjige koje temu: zdravlje, bolest i izlečenje objašnjavaju sa duhovnog aspekta kroz celovito isceljenje, duhovno lečenje molitvom i verom. 

Celovito Isceljenje - Isceljenje VeromDa li bolestan, da li zdrav – ova knjižica vam govori šta je u životu zaista važno. Kome je stalo do toga da svoje zemaljske dane ispuni dobrim smislom, da živi u miru sa samim sobom i sa svojim bližnjim i da iskusi snagu, koja leži u jednom zaista pozitivno usmerenom životu, taj će u ovoj knjizi naći neprocenjivu pomoć. Ako on ovo, što odavde spozna, primeni u svakodnevici, ići će slobodniji, miroljubiviji, zdraviji i srećniji kroz svoje zemaljske dane.  Po nekima može ova knjiga zaista da spasi život.
OPŠIRNIJE..

  Cena: 

300,00 din.

Naručite odmah

Uzrok i nastanak svih bolesti – Ono što čovek seje to će i žeti

Uzrok i nastanak svih bolesti - Ono što čovek seje to će i žeti“U ovoj objavi Ja dajem pregled – kako je došlo do pada, kako su stvoreni prvi uzroci koji su onda za sobom povukli nove uzroke i posledice, jer tako su nastali patnje, nevolje, i bolesti. Istovremeno dajem i uvide u večne zakone Moga Oca i pokazujem kako čovek može sprečiti ili pravovremeno otkloniti uzroke, pre nego što oni postanu delotvorni: Ja pokazujem kako kroz ponašanje pojedinca posledice mogu biti ublažene ili otklonjene.“ Ova opsežna Hristova objava daruje potpuno nova znanja o vezama…

OPŠIRNIJE..

Cena:

600,00 din.

Naručite odmah

Komplet paket Uzrok i nastanak svih bolesti Specijalna ponuda! Komplet – paket: knjiga Uzrok i nastanak svih bolesti plus 2 DVD-ja tv serijala Setva i žetva od 4 emisije koje objašnjavaju veličanstveno delo „Uzrok i nastanak svih bolesti“ u mnogim pojedinostima o zdravlju i bolestima. Ovaj komplet sadrži još plus i besplatnu brošuru iz serije Poruke istine – Pomoć bolesnima i onima koji pate.

OPŠIRNIJE..

  Cena:

1240,00 din.

Naručite odmah