Svestan život

Svestan zivotSvestan život 
—————————————————
Knjige koje iz duhovnog ugla objašnjavaju teme i probleme iz svakodnevice – brak, partnerstvo, potragu za srećom i unutarnjim mirom i pokazuju nam zašto čoveku u ovom svetu stalno izmiče cilj njegovih nadanja: koreni njegove čežnje su dublji. Iz toga se takođe   pokazuje gde se može pronaći ispunjenje njegovog traženja.

Da li ste onaj kakvim se smatrate?Mi ljudi uglavnom znamo tačno kakvim se smatramo. Ali isto tako je važno da znamo ko smo mi zapravo iza, uglavnom pozitivno aranžirane, spoljne fasade jer aspekti našeg stvarnog identiteta, koje skrivamo od drugih, zrače i izazivaju naše sudbine ukoliko ih blagovremeno ne prepoznamo i ne očistimo. Koliko neobično interesantan može biti proces upoznavanja samog sebe, saznaćete u ovoj knjizi. Kada se prihvati pomoć koja u njoj stoji, može se preokrenuti u pozitivno ponešto u našem životu.

OPŠIRNIJE..

  Cena:

250.00 din.

Naručite odmah

Hristov telefon – vruća linija za molim i hvalaZa ciklus radio emisija „Beskonačni i vi – Bog aktuelan za mlade i one koji se tako osećaju“, sastaju se mladi prahrišćani da na okruglim stolovima razmene mišljenja o onome što ih uzbuđuje. Između ostalog, teme su bile: „Hristov telefon – vruća linija za molim i hvala“ i „Sloboda! Biti slobodan u Hristu“. Sadržaj njihovog razgovora je osnova onoga što ćete pročitati dalje u tekstu ove knjige. Šta je „Hristov telefon“? Svaki čovek može u svako vreme preko ove „vruće linije“ da uspostavi direktnu vezu sa Hristom i tako ima mogućnost da s Njim izgradi živu vezu. Mladi prahrišćani izveštavaju o svojim iskustvima.

OPŠIRNIJE..

  Cena:

250.00 din.

Naručite odmah

Put zaborava - Mikrokosmos u makrokosmosuIstina o svakom od nas pojedinačno nalazi se u zvezdama; sazvežđa poznaju svakoga od nas u potpunosti… Kako se to može razumeti? U ovoj knjizi mi se na jedinstven način upoznajemo sa zakonito stima života koje nam otvaraju nove dimenzije bivstvovanja. Univerzalne povezanosti između mikrokosmosa i makrokosmosa su tako obrazložene da one opsežno objašnjavaju zakonomerne procese koji su u osnovi svakog života.

OPŠIRNIJE..

  Cena:

450.00 din.

Naručite odmah

Sam u partnerstvu i braku? Sam u starosti? Život u jedinstvu! Rečeno uopšteno, život na Zemlji se za nas ljude sastoji iz niza razočarenja. Nadamo se, čeznemo, a ipak smo stalno nezadovoljni. Želimo – uglavnom nekom od svojih bližnjih – sreću, ljubav, zaštićenost. Kadkad pomislimo da smo konačno «stigli», ali se očekivanja opet nisu ispunila – opet smo sami. Gabrijela nam pokazuje zašto čoveku u ovom svetu stalno izmiče cilj njegovih nadanja: koreni njegove čežnje su dublji. Iz toga se takođe pokazuje gde se može pronaći ispunjenje njegovog traženja.

OPŠIRNIJE..

  Cena:

300.00 din.

Naručite odmah

U pravoj molitvi doživljavaš Boga. Prava molitva usrećuje. Gabriele. Treba naučiti istinski se moliti, jer prava molitva izrečena u nama, jeste razgovor sa Bogom. U nizu seminara poučavala je gabriele, proročica i izaslanica Božja za naše vreme, Božansku mudrost: mnoga konkretna i praktična uputstva i vežbe, koje se mogu primeniti u svakodnevnom životu i u kojima se nalazi prilika za postepeni duhovni rast.

OPŠIRNIJE..

  Cena:

500.00 din.

Naručite odmah