Knjige za decu i mlade

Knjige za decu i mlade
—————————————————-

Knjige za decu, poučne priče i bajke za decu velike duhovne dubine date iz Svetlosti za učenje, razmišljanje i pozitivno životno usmerenje.

Deset malih crnčića - Deset Božjih ZAPOVESTI za decuDeset malih crnčića je priča za razmišljanje i učenje data iz Svetlosti od čoveka u svetlosti. Priča velike duhovne dubine. Ono što Bamba doživljava dok se budi za unutarnji život, učeći da obraća pažnju na glas srca i da sluša samo njega; kad kreće na put sa ostalom devetoricom dečaka da svojim bližnjima donese Zapovesti Božje. Sve to će ponekome nešto reći. Ovo je jedan sasvim poseban doživljaj za sve koji su otvoreni za moćnog Duha Života, za Boga, našeg Oca.

OPŠIRNIJE…  

 Cena:  

120,00 din.

Kukavica Zovka

Kukavica Zovka - knjiga za decuInspirativna knjiga za decu i odrasle sa dubokim i vrednim životnim poukama za sve uzraste! Priča za razmišljanje i učenje, data iz svetlosti. “O jao, o jao! Kukavica opet ima onaj nizak ton u glasu – to je prošle godine značilo samo nesreću! Crvendać Pipsi i mnoge druge vrste ptica mogu da pričaju o tome koliko je to bilo užasno kada je gospođa kukavica sva ptičja gnezda učinila nesigurnim…“

OPŠIRNIJE…  

 Cena:  

300,00 din.

Zmajko, mali zmaj - knjiga za decuZmajko, mali zmaj – knjiga za decu. Zmajko dolazi na svet kao dete pravih zmajeva bljuvača vatre i razvija se sasvim drugačije nego što su to očekivali njegovi roditelji… Kako je ovom malom zmaju sa velikim idealima uspelo da ga odrasli shvate ozbiljno i da još i spase domovinu zmajeva, o tome nam govori ova čarobna priča o Zmajku.

OPŠIRNIJE…  

 Cena:  

400,00 din.