Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Duhovno školovanje Unutarnjeg puta na stupnju REDA

Duhovno školovanje na stupnju REDA

Šta je duhovno školovanje na Stepenu Reda?

Dragi posetioci, počelo je duhovno školovanje Unutarnjeg puta na Stepenu Reda preko niza duhovnih lekcija i vežbi. Mi Vam želimo duhovni uspeh i pozivamo Vas da nam se pridružite na putu u naše unutarnje u ljubavi i zahvalnosti prema Bogu u Hristu, koji nam je poklonio ovaj neposredni put ka srcu Božjem, našem večnom Ocu.

Na prvom stepenu Unutarnjeg puta, na Stepenu Reda, učimo se da dovodimo u red svoje misli, obuzdavamo govor, oplemenjujemo čula i usmeravamo ih u unutarnje. Ovde glasi pravilo: Prepoznaj samog sebe! To znači: Potrebno je prepoznati i savladati sve slabosti, sklonosti, navezanosti, mišljenja i predstave – tako što ih predamo Hristu i prepoznato negativno više ne ponavljamo. Na ovom putu po ivici grebena svoje ljudsko „ja“, svoje greške i svoju sebičnost ne savlaðujemo fanatizmom, već ljubavlju prema Bogu. Kajući se, opraštajući, moleći za oproštenje i uz primenu Hristove snage, postajemo, korak po korak, slobodni za život u miru sa svojim bližnjim

 

Kome je namenjeno ovo duhovno školovanje?

 

Mnogi od Vas odmeravaju da li je put ljubavi prema Bogu upravo onaj pravi, da li oni već sa sobom nose odgovarajuću spremnost za Unutarnji put i da li ispunjavaju preduslove. Prijatelji, p o z v a n a je svaka duša preko Hristovog Spasenja. P o z v a n e su duše i ljudi koji svoj život ozbiljno i svesno usmeravaju prema Bogu, unutarnjem izvoru – ostvarivanjem svetih zakona. Ako učenik korača stazom ljubavi svesno i sigurno prema cilju, bez fanatizma, tada je on p o z v a n.

 

Pratite duhovno školovanje Unutarnjeg puta u kosmičku svest na stupnju REDA

Kliknite ovde i pratite prethodne časove koje ste propustili>>

 

 

Program za duhovno školovanje na Stupnju REDA:

19. čas školovanja Unutarnjeg puta na stupnju Reda održaće se u četvrtak, 04. oktobra. 2018.  u 18h u prostorijama Multimedijalnog centra Reč.

Počevši od 14. decembra 2017, školovanje Unutarnjeg puta na stupnju REDA održava se sa razmakom od 3 sedmice, svakog trećeg četvrtka u mesecu u Multimedijalnom centru sa početkom u 18h.

 

Termini za duhovno školovanje u narednim mesecima: 

14. čas – 04. januar. 2018

15. čas – 25. januar. 2018

16. čas – 08. mart. 2018

16. čas – 19. april. 2018

17. čas – 16. avgust. 2018

18. čas – 06. septembar. 2018

Radujemo se Vašoj poseti!

 

Multimedijalni centar Reč
Vojvode Šupljikca 6, 1. sprat, Beograd
E-mail: kontakt@rec.co.rs
Tel.1: 011 344-00-56
Tel.2: 064 044-18-02

 

Kliknite ovde i pratite prethodne časove koje ste propustili>>

 

 

 

 

 

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja