Pozovite nas na telefone: 
066/5000-808, 064/044-1802   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Novogodišnji i Božićni popust u Gabriele Izdavačkoj kući Reč 2019/20

Poštovani čitaoci i ljubitelji knjiga Gabriele izdavačka kuća Reč, obaveštavamo Vas da je počeo Novogodišnji i Božićni popust do 20% na naša izabrana izdanja. Vreme darovanja je došlo! Iskoristite Popust od 20% izaberite neku od knjiga na poklon i obradujte svoje prijatelje inajmilije! Popust će trajati od 16. decembra 2019 do 16.januara 2020 godine!

U vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika podsetimo se, šta je Božić – praznik ljubavi prema Bogu i bližnjima. Međutim, šta je postalo od Božića? Ko je još danas svestan dubokog značaja rođenja Isusa, Hrista? Božić je postao praznik potrošnje, patnja za životinje, jedno užasno mučenje za majku Zemlju. Jer tzv. „hrišćani“ slave svoj praznik, ali ne praznik zahvalnosti Isusu, Hristu. Pre 2000 godina, mi ljudi smeli smo da doživimo ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog je tada poslao Svog Sina, suvladara Neba, na Zemlju – iz ljubavi prema Svojoj ljudskoj deci.

Saznajte detaljnije o učenjima Isusa iz Nazareta objavljenim u brojnim knjigama iz kataloga Gabriele izdavačka kuća Reč, datim preko aktuelnog Božjeg proroštva za današnje vreme! Upoznajte Duhovne knjige za učenje i dostizanje etičko moralnih vrednosti koje promovišu Slobodni Univerzalni Duh i učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čoveka prirodu i životinje!

Novogodišnji i Božićni popust u Gabriele izdavačkoj kući Reč 2019/20

Novogodišnji i Božićni popust u Gabriele izdavačkoj kući Reč 2019/20

Posetite našu knjižaru-biblioteku-čitaonicu Multimedijalni centar Reč u ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h prelistajte, pročitajte, poslušajte sve knjige, CD-ove ili DVD-je koji Vas interesuju i iskoristite Novogodišnji i Božićni popust od 20% na naša izabrana izdanja

 Pogledajte sva izdanja na Božićnom popustu >>

 

Ako ste zainteresovani naručite naša izdanja na neki od sledećih načina:

Srdačan pozdrav,
Vaš tim Gabriele izdavačka kuća Reč

 

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
Ime:
E-mail:
Email Marketing by TrafficWave.net
Katalog