Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Novogodišnji i Božićni popust u Gabriele Izdavaštvu Reč 2017

Poštovani čitaoci i ljubitelji knjiga Gabriele izdavačka kuća Reč, obaveštavamo Vas da je završen Novogodišnji i Božićni popust do 15% na naša izabrana izdanja. Popust je trajao od 15. decembra 2017 do 15. januara 2018 godine!

U vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika podsetimo se, šta je Božić – praznik ljubavi prema Bogu i bližnjima. Međutim, šta je postalo od Božića? Ko je još danas svestan dubokog značaja rođenja Isusa, Hrista? Božić je postao praznik potrošnje, patnja za životinje, jedno užasno mučenje za majku Zemlju. Jer tzv. „hrišćani“ slave svoj praznik, ali ne praznik zahvalnosti Isusu, Hristu. Pre 2000 godina, mi ljudi smeli smo da doživimo ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog je tada poslao Svog Sina, suvladara Neba, na Zemlju – iz ljubavi prema Svojoj ljudskoj deci.

Počeo je Novogodišnji i Božićni popust u Gabriele Izdavaštvu Reč

Saznajte detaljnije o učenjima Isusa iz Nazareta objavljenim u brojnim knjigama iz kataloga Gabriele izdavačka kuća Reč, datim preko aktuelnog Božjeg proroštva za današnje vreme!  Upoznajte Duhovne knjige za učenje i dostizanje etičko moralnih vrednosti koje promovišu Slobodni Univerzalni Duh i učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čoveka prirodu i životinje!

Posetite našu knjižaru-biblioteku-čitaonicu Multimedijalni centar Reč u ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h prelistajte, pročitajte, poslušajte sve knjige, CD-ove ili DVD-je koji Vas interesuju i iskoristite Novogodišnji i Božićni popust od 15% na sva naša izabrana izdanja.

Pogledajte Cenovnik naših izdanja

 

Naručite naša izdanja na neki od sledećih načina:  

– Telefoni: 064/044-1802 i 066/5000-808
– E mail: kontakt@rec.co.rs
– Web: Online naručivanje
– Preko naše knjižare-biblioteke-čitaonice Multimedijalni centar Reč u
ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h

Srdačan pozdrav, Vaš tim Gabriele izdavačka kuća Reč

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja