Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Uskršnji popust – Ko je bio Isus iz Nazareta? Saznajte…i živite po Njegovom učenju!

Poštovani čitaoci i ljubitelji knjiga Gabriele izdavačka kuća Reč, u toku je Uskršnji popust od 20%  za sva naša izdanja  i traje sve do 24.04.2018! 

Već skoro 2000 godina tzv. Hrišćanstvo govori o tome da je Isus iz Nazareta vaskrsnuo na Uskrs. Takozvani Hrišćani širom sveta slave praznik Uskrs pompeznim ritualima. Da li je ovo sećanje na uskrsnuće Isusa iz Nazareta možda postalo spoljašnji ritual bez smisla?

Zamislimo sebi živo: Ko je bio Isus iz Nazareta? On je bio sin Božji, otelovljen u čoveku Isusu koji je na Zemlju došao pre otprilike 2000 godina da bi sve ljude učio Istini iz Nebesa i da bi im približio Boga Ljubavi i dobrote.

Isus iz Nazareta je učio ljude ljubavi prema Bogu i prema bližnjima a i ljubavi prema životinjama, prema svima stvorenjima i živeo je tu ljubav. Učio ih je ljubavi prema neprijatelju, a takođe i da praštaju i da mole za oproštenje.

Uskršnji popust - Ko je bio Isus iz Nazareta? Saznajte i živite po Njegovom učenju!

Ne propustite! Besplatna ponuda !

Saznajte detaljnije i živite po učenjima Isusa iz Nazareta objavljenim u brojnim knjigama, CD-ovima, DVD-ima datim preko aktuelnog Božjeg proroštva za današnje vreme!  

Prijavite se na našu Mailing Listu i preuzmite besplatna PDF poglavlja za probno čitanje naših knjiga i MP3 snimke za probno slušanje naših CD-ova, DVD-ja!

Popunite donji formular tako što unesete Vaše ime i e-mail adresu u polja ispod:


ccv

Vaše Ime i prezime:
Vaša E-mail adresa:

Email Marketing by
TrafficWave.net
 

Posetite takođe i našu biblioteku-čitaonicu Multimedijalni centar Reč u ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h prelistajte, pročitajte, poslušajte sve knjige, CD-ove ili DVD-je koji Vas interesuju i iskoristite Uskršnji popust od 20% na sva naša izdanja. Pogledajte Cenovnik naših izdanja

 

Iskoristite Uskršnji popust od 20% koji traje od 24.03. do 24.04.2018.

i naručite naša izdanja na neki od sledećih načina:  

Telefoni: 064/044-18-02 i 069/751-192
E mail: kontakt@rec.co.rs
Web: Online naručivanje
Preko naše knjižare-biblioteke-čitaonice Multimedijalni centar Reč u ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h.
Pitate se kako da dođete do Multimedijalnog centra? Pronađite nas lako na Mapi Beograda

Srdačan pozdrav, Vaš tim Gabriele izdavačka kuća Reč

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
* obavezna polja