Kontakt telefon: 
066/5000-808   
Kontakt e-mail: izdavacka.kuca.rec@gmail.com

Uskršnji popust u Gabriele izdavačkoj kući Reč 2019

Poštovani čitaoci i ljubitelji knjiga Gabriele izdavačke kuće Reč, završen je Uskršnji popust od 20% za sva naša izdanja koji je trajao od 15.04. do 15.05.2019!

Već skoro 2000 godina tzv. Hrišćanstvo govori o tome da je Isus iz Nazareta vaskrsnuo na Uskrs. Takozvani Hrišćani širom sveta slave praznik Uskrs pompeznim ritualima. Da li je ovo sećanje na uskrsnuće Isusa iz Nazareta možda postalo spoljašnji ritual bez smisla?

Zamislimo sebi živo: Ko je bio Isus iz Nazareta? On je bio sin Božji, otelovljen u čoveku Isusu koji je na Zemlju došao pre otprilike 2000 godina da bi sve ljude učio Istini iz Nebesa i da bi im približio Boga Ljubavi i dobrote.

Isus iz Nazareta je učio ljude ljubavi prema Bogu i prema bližnjima a i ljubavi prema životinjama, prema svima stvorenjima i živeo je tu ljubav. Učio ih je ljubavi prema neprijatelju, a takođe i da praštaju i da mole za oproštenje.

Saznajte detaljnije o učenjima Isusa iz Nazareta objavljenim u brojnim knjigama iz kataloga Gabriele izdavačka kuća Reč, datim preko aktuelnog Božjeg proroštva za današnje vreme! Upoznajte Duhovne knjige za učenje i dostizanje etičko moralnih vrednosti koje promovišu Slobodni Univerzalni Duh i učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čoveka prirodu i životinje!

Posetite našu biblioteku-čitaonicu Multimedijalni centar Reč u ul. Vojvode Šuplljikca 6 u Beogradu četvrtkom od 16 do 20 h prelistajte, pročitajte, poslušajte sve knjige, CD-ove ili DVD-je koji Vas interesuju i iskoristite Uskršnji popust od 20% na sva naša izdanja.

 

Pogledajte cenovnik svih Izdanja Izdavačke kuće Reč >>

 

Uskršnji popust u Gabiele izdavačkoj kući Reč 2019

Uskršnji popust u Gabriele izdavačkoj kući Reč 2019

 

Ako ste zainteresovani naručite naša izdanja na neki od sledećih načina:

Srdačan pozdrav, Vaš tim Gabriele izdavačka kuća Reč

Newsletter prijava
Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u našoj knjižari.
Ime:
E-mail:
Email Marketing by TrafficWave.net
Katalog