Pozovite nas na Tel:  
Mob: 064/044-18-02, 069/751-192  
Posetite nas: ul.Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Poštovani posetioci dobro došli na stranicu za prijavu na Mailing Listu za Vodič kroz Božansko proročko lečenje.

Preuzmite besplatan Vodič kroz Božansko proročko lečenje Jedan od najvećih darova Božijeg Duha dat ljudima, jeste Božansko proročko lečenje. U Hristovoj Reči objave kroz usta proroka, 
mi smemo primiti Njegovo neposredno, moćno božansko zračenje. Ono će kao Božansko lečenje biti delotvorno u svim ljudima koji aktivno veruju. Njihove će se duše spasiti - a čišćenjem duše ublažiće se i bolovi i izlečiće se telo "ako je to dobro za dušu". 

U času Božanskog proročkog isceljivanja Nebo se naginje na Zemlju. Hrist nam je blizu ne samo na reči, već zaista. Hrist leči kao što je lečio pr 2000 godina kao Isus iz Nazareta. Otvorimo se za Njegovo moćno božansko delovanje i On će nas obuhvatiti u dubini naše duše. Senke naše duše pokrenuće se aktivnom božanskom snagom i moći ćemo da prepoznamo svoje nisko ljudsko, svoje grehe, da ih sa Njegovom snagom očistimo i da ih više ne činimo..

Saznajte više o fenomenu proročkog isceljenja i trajno i celovito unapredite Vaše zdravlje tako što ćete se prijaviti dole na besplatan E-mail kurs i preuzeti Vodič kroz Božansko proročko lečenje!


Unesite Vaše ime i Vašu najbolju e-mail adresu koju redovno otvarate u formular
ispod i kliknite dugme Preuzmite vodič:
 

Vaše Ime i prezime:
Vaša E-mail adresa:
Email Marketing by TrafficWave.net